Bäst i test dildo – Vilken dildo är bäst?

Vilken dildo är bäst i test? Den frågan kan du egentligen bara svara på efter att ha testat själv. Men flera tidningar har tagit på sig uppdraget att testa vilka dildos som är bäst i test. Testerna du ser här nedanför är vinnarna från Aftonbladet, Expressen och Baaam.se. Vill du testa vilket typ av dildo som passar dig bäst? Gör vårt dildotest.

The Kissing Swan

dildo bäst i test - the kissing swan

Testare: Aftonbladet
Betyg: 5 av 5
Kommentar: Ska du satsa på EN enda sexleksak så köp the Kissing Swan. Den är designad till smakfull perfektion. Materialval samt kombinationen av både klitorisstimulans och g-punktsmassage är fantastisk. Klitoris kan till en början bli retfullt stimulerad av en lätt fladdrande rörelse och gradvis ökas på i stimulans. Den roterande axeln stimulerar vaginalt och g-punkten masseras effektivt. Du blir glad när du ser produkten och ännu gladare när den skänker så mycket njutning. Trots ett litet högre pris, är den värd alla sina pengar.

Köp The Kissing Swan här!

 

Eclipse Ultra 7 Rabbittronic

bäst i test dildo

Testare: Expressen
Betyg: 5 av 5
Kommentar: Bäst i Test i Expressens leksakstest!

Köp Eclipse Ultra 7 Rabbittronic här!

 

Auto rabbit silicone 10 rhytms

Auto Rabbit

Testare: Baaam.se
Betyg: 5 av 5
Kommentar: En batteridriven massagestav som når g-punkten och klitoris på samma gång. Det finns tio olika vibrationsnivåer och staven är både böjbar och smidig att använda. Det enda negativa är att den låter. Annars är den prisvärd och ett hett tips.

Köp Auto rabbit silicone 10 rhytms här!

 

Auto rabbit

Aftonbladet dildotest

Testare: Aftonbladet
Betyg: 5 av 5
Kommentar: YEEEEES. Helt fantastisk. I’m in heaven. Om du har svårt att få orgasm testa den här. Man får trippla orgasmer och vill bara fortsätta?…? hm hur ska min partner klara konkurrensen i sovrummet?

Köp Auto Rabbit här!